Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en önemli kazanımı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Binalarda sınırlı standartlarda iz alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar Yangın Kapısı standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yeğin ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha arkaışını getirmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf alanından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 zat kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim sayısına ilişkilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page